Volg ons

Ik hoop dat je dit stukje leest met een sprankeling in je hart voor het mooie werk dat we samendoen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen te ondersteunen op hun pad naar zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

Graag wil ik je vertellen over een bijzondere kans die zich aandient, een kans om het verschil te maken in het leven van de kinderen waar we dagelijks mee werken. Op woensdag 7 februari om 10.00 uur start de training “Alles zit in mij”, en ik weet dat dit programma een waardevolle aanvulling kan zijn op jouw werk.

Als je begaan bent met het welzijn van kinderen, voel je dan de roeping om hen te helpen op weg naar een stevig ‘ik’? ┬áJij, als coach, gezin- en jeugdwerker, IB’er, pedagogisch medewerker, therapeut of yogadocent, kan het verschil maken in de toekomst van een kind.

“Alles zit in mij” is geen gewone training; het is een krachtig programma dat kinderen tussen de 7 en 12 jaar helpt om te gaan met (faal)angst, verdriet, boosheid, onzekerheden, pesten en sociale onzekerheden. Maar wat deze training zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen ten goede komt aan de kinderen die je begeleidt, maar ook aan jezelf.

Wat levert het volgen van de training “Alles zit in mij” jou op? Het gaat verder dan alleen de vaardigheden om de training aan kinderen aan te bieden. Het opent de deur naar zelfbewustzijn, het verdiept je begrip van kinderen en hun innerlijke wereld, en het versterkt jou als begeleider. Je zult niet alleen beter in staat zijn om kinderen te helpen om te gaan met uitdagingen, maar je zult ook merken dat je zelf groeit en bloeit als mens.

Ik nodig je van harte uit om je aan te melden voor de training “Alles zit in mij”. Laten we samen werken aan een toekomst waarin kinderen vol zelfvertrouwen, zelfverzekerd en in balans opgroeien. Samen kunnen we het verschil maken.

Meld je aan voor de training van woensdag 7 en 28 februari 2024 in Houten die door onze trainer Ellen Meij-Koppers gegeven wordt en laten we samen bouwen aan een sterke basis voor de kinderen die op ons rekenen.