Volg ons

Het is gemakkelijker om kinderen te laten opgroeien tot evenwichtige volwassenen, dan uit balans geraakte volwassenen weer in evenwicht te brengen.

Fredrick Douglass

Wil je ons steunen?
Wij kunnen je hulp heel goed gebruiken!

 

Gun jij ook dat ieder kind stevig in haar of zijn schoenen staat en ontdekt dat het veel méér kan dan het denkt? Dat ieder kind zich blij, gelukkig en zelfverzekerd voelt en sociaal en betrokken is? Help ons dan graag een handje mee. Samen is de sleutel tot succes! Ondersteun stichting De boom met vruchten! Dat kan op de volgende manieren:

Help ons als vrijwilligr

Voel je je persoonlijk verbonden met de missie van onze stichting, en wil je daar graag een steentje aan bijdragen? Dan zijn we erg geholpen met jouw meedenken en meedoen. Het kan ons helpen om onze programma’s sneller toegankelijker te maken, voor meer kinderen.

Wil je weten of jij met jouw tijd en kennis kunt helpen? Bel dan gerust even met Susanne Danielson op 06-22215130!

Help ons financieel

Enkele organisaties en personen ondersteunen ons met diensten of giften. Hieronder zie je daarvan enkele namen staan.

Wist je dat je in het jaar 2021 een bedrag tot € 3.200,00 belastingvrij mag schenken?

Maar ook kleine beetjes helpen en zijn zeer welkom. Met jouw financiële hulp, groot of klein, kunnen wij meer werk verzetten. Daarmee kunnen we de programma’s door ontwikkelen voor meer leeftijdsgroepen: kinderen,
pubers én volwassenen.

Mocht je spontaan willen schenken, dan kan dat aan stichting De boom met vruchten,            NL42 RABO 0342 3392 65 onder vermelding van ‘schenking’.

Geef een programma cadeau

Wist je dat je onze programma’s kan schenken aan een school, kinderopvang of gezin? Jij koopt één of meerdere programma’s en geeft deze kado aan een school, kinderopvang of gezin naar keuze. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op!

Voor meer informatie bel Susanne Danielson +31 6 222 151 30. Je kunt ons ook een e-mail sturen. Mocht je spontaan willen schenken, dan kan dat aan stichting De boom met vruchten, NL42 RABO 0342 3392 65 onder vermelding van ‘schenking’.

Kinderen hebben de toekomst en wij als volwassenen zijn er verantwoordelijk voor dat we ze alles meegeven om goed voor de aarde te zorgen. Én om een respectvolle en liefdevolle samenleving te creëeren.

Susanne Danielson

Founding Mother, De boom met vruchten