Volg ons

Over ons

Wij bieden jong en oud de mogelijkheid om een volwaardig mens te leren zijn, zodat zij een liefdevolle en constructieve relatie met zichzelf, de ander en de planeet kunnen ontwikkelen.

Aan de hand van de Levensbronnen® ontdekken we de universele krachten en verlangens van ieder mens en komen bewuste en onbewuste gedragspatronen aan het licht. We doen ervaringen op die worden verhelderd en verrijkt met theorie en praktische handvatten. Deze kun je direct toepassen in het dagelijks leven.

Alles van waarde zit in ons

Samen van ik met jou naar wij

Verbondenheid met je volledige mens-zijn leidt tot de ontwikkeling van een innerlijk kompas. Dat geeft richting en betekenis aan het denken en doen. Zo kun je bewuste keuzes maken die ieder persoonlijk én het grotere geheel dienen.

Stichting De boom met vruchten is een  sociale onderneming die bestuurd wordt vanuit hoofd, hart en ziel. Mensen met levenswijsheid en ervaring in ondernemerschap, onderwijs, cultuur, creativiteit en coaching. Mensen met inzicht en mensenkennis, die bewustwording bij jong en oud willen activeren. Mensen die geloven in de toekomst en een respectvolle, inspirerende en motiverende samenleving.

De stichting is een CRKBO geregistreerde instelling.

‘Waarom leren kinderen niet van jongs af aan dat alles van waarde in hen zit en dat ‘wij’ en ‘samen’ de sleutels zijn tot welzijn en geluk in het leven? Waarom ontdekken mensen vaak pas op volwassen leeftijd wie ze zijn en hoe mooi het leven is? Dat het een speeltuin van mogelijkheden, uitdagingen en kansen is?’

Deze vragen van Susanne Danielson zijn de aanleiding voor het ontstaan van
De boom met vruchten.

Onze teamleden

Susanne DanielsonUitvoerend bestuurder Organisatie en Ontwikkeling

Harmke Braune – Uitvoerend bestuurder Onderwijs en Ontwikkeling

Pien van Lambaart – Teamlid, Levenscounselor, trainer de Levensbronnen & Kindercoaches

Sylvia Groen – Teamlid, coach de Levensbronnen, trainer Kindercoaches

Shana Siebelink – Teamlid, coach de Levensbronnen, marketing