Volg ons

Veel gestelde vragen

Voor wie is het online programma De boom zonder vruchten?

Het programma is voor alle ouders, stiefouders, grootouders en verzorgers die hun kinderen alles willen meegeven om stevig in het leven te staan, om sociaal en betrokken te zijn en om ze te laten ontdekken dat ze veel meer kunnen dan ze denken.  Ook is het een mooie manier om bewust samen te zijn met je kind. Je ontdekt en begrijpt wat jouw kind beweegt, waar het mee zit en waar het over nadenkt. Een kind herinnert zich later niet hoeveel cadeaus  het kreeg, maar het gevoel dat de ouders aanwezig waren, het echt samenzijn, gezelligheid, geborgenheid, plezier en warmte. Het mogen zijn wie het is, de steun, de liefde, het vertrouwen en vooral het deel uitmaken van jouw leven als ouder.

Voor welke leeftijdsgroep is het online programma?

Voor alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar.

Waarom zou ik het online programma aanschaffen?

Omdat je jouw (stief/klein/oppas)kind gunt om zich blij, gelukkig en zelfverzekerd te voelen.

Helaas is pesten, buitensluiten, roddelen en vergelijken soms realiteit én komen faalangst en stress te vaak voor. Niemand wil dat zijn of haar kind daarmee te maken krijgt. Ook kinderen die hooggevoelig zijn, zullen hier beter mee leren omgaan.

Hoe kan ik het online programma aanschaffen?

Via deze link kun je het online programma aanschaffen. Als wij je betaling hebben ontvangen, krijg je per email je inloggegevens en kun je meteen van start gaan. 

Welke materialen krijg ik thuisgestuurd ter versterking van het online programma?

Bij het online programma krijg je de volgende materialen thuisgestuurd die het programma versterken:

  • Boek De boom zonder vruchten
  • Tekstboekje van de 8 liedjes
  • 8 posters van A3 formaat
  • 5 regenboogmedailles
Hoe lang duurt het online programma?

Het programma heeft acht thema’s en acht ontdekkingen. Het is zo opgezet dat je het in acht weken kunt ontspannen en met plezier kunt volgen. Uiteraard kun je over de acht ‘weken’ zo lang of kort doen als jezelf wilt. Voel vooral wat goed voelt voor jouw kind en jou. Jullie bepalen je eigen tempo en tijd.

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

Met het aanschaffen van het online programma heb je de komende 3 jaar toegang tot het programma en kun je het zo vaak als je wilt volgen, samen met je (stief/klein/oppas) kinder(eren).

Hoe kan ik inloggen?

Als het goed is, heb je na je het aanschaffen van het online programma een bevestigingsmailtje ontvangen met daarin je inloggegevens. Ook zie je daar de link naar het online programma. Klik op de link en log in met je persoonlijke inloggegevens.

Help, het lukt niet om mezelf aan te melden!

Ga even na of je de goede link hebt gebruikt en het juiste wachtwoord. Mocht het aanmelden zelf niet lukken, stuur dan even een mailtje naar info@deboomzondervruchten.nlDan kijken we met je mee.

Ik heb geen bevestigingsemail ontvangen?

Het kan zijn dat de email terecht is gekomen zijn in je spamfilter. Zoniet, stuur dan een email naar info@deboomzondervruchten.nl

De link werkt niet?

Wat je kan proberen is om de link te openen in een andere browser, zoals Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome. Dat werkt meestal. Om het online programma goed te kunnen openen, heb je de meest recente versie nodig van Adobe Flash Player, deze download je hier: https://get.adobe.com/nl/flashplayer/ . Na het downloaden raden we je aan om je laptop of pc opnieuw op te starten.

Kan ik het online programma ook als kado geven?

Het online programma is juist een prachtig kado om te geven. Iedere volwassene gunt toch dat ieder kind zichzelf blij, gelukkig en zelfverzekerd mag voelen.

Je kunt ook één van de programma’s voor basisscholen aanschaffen en dat kado geven aan de basisschool van jouw (stief/klein/oppas)kind, omdat je alle kinderen van die school het programma De boom met vruchten gunt. Voor meer informatie hierover klik hier of neem contact met ons op info@deboomzondervruchten.nl