Volg ons

Susanne Danielson wordt in 1961 in Stockholm geboren. In 1973 komt zij met het gezin naar Nederland. Verbinden is haar passie. Zakelijk en privé verbond zij bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ruim 26 jaar werkte zij als marketing communicatiespecialist en als importeur van Scandinavische producten. In dienst en als zelfstandig ondernemer.

Levenscounselor – Docent – Auteur
Sinds 2008 is zij levenscounselor, docent, trainer en auteur. Haar missie is om jong en oud te laten ontdekken dat ze mooi zijn precies zoals ze zijn, dat ze veel meer kunnen dan ze ooit hadden durven dromen én dat ‘wij’ en ‘samen’ de sleutels zijn tot welzijn en geluk in het leven. Samen met Yvette Visser is zij founding mother van de coachingsmethode de Levensbronnen®. Voor het bedrijfsleven ontwikkelden zij samen met hun partners de Organisatiebronnen®.

Boek en muziek
Eind 2015 kwam haar boek De boom zonder vruchten uit. Drie jaar later volgde een cd met acht liedjes die het verhaal van het boek in muzikale vorm vertellen.

Haar broer Åke schreef de muziek. De nummers gaan over de wijsheid van iedere boom. De liedjes zijn gezongen door dochter Lisa en zoon Lennart. Nichtje Nina is te horen in het achtergrondkoor. Zo werd een liefdevol project ook nog eens een familieproject.

Het boek bleek de basis van een groter geheel. Najaar 2019 is het educatieve programma voor basisscholen gelanceerd. Begin 2020 is de online training voor (groot/stief/oppas) ouder & kind én de training voor kindercoaches gelanceerd.  Sinds het najaar van 2022 zijn de Levensbronnen Online als training beschikbaar.

“Mijn wens is om jong en oud hun innerlijk potentieel te laten ontdekken. Ik hoop hieraan bij te kunnen dragen met De boom met vruchten® en de Levensbronnen®. Kinderen hebben de toekomst, dus laten wij volwassenen hen alles meegeven om van onze maatschappij en onze mooie planeet een liefdevol en fijn thuis te maken.”

susanne@deboommetvruchten.nl

06 222 151 30