Volg ons

Teamlid de Boom, Coach De Levensbronnen, Trainer De Boom met vruchten.

Ik ben ooit begonnen als adviseur in de zorgsector. Mijn opleiding Management, Economie & Recht aan de HEAO heb ik verspreid afgerond. Ik kwam er gedurende mijn jaren in het werkveld achter waarom. Ik werd niet gelukkig in het bedrijfsleven. Het stond veel te ver af van wie ik ben. Ja, ik kon het, maar ik wilde het niet meer.

Dus heb ik de afslag genomen naar een eigen massagepraktijk die ik wist uit te breiden naar een welzijnscentrum. Ik heb mijn kennis en kunde uitgebreid met een massageopleiding, HBO medische basiskennis en ben Reiki master geworden. Om mezelf te ontwikkelen in mijn ondernemerschap ben ik gaan netwerken en heb ik diverse modules gevolgd, waardoor ik zelf leerde websites te bouwen, social media campagnes te maken, etc. Door mijn eigen bedrijf kon ik mijn linker- en rechter hersenhelft gelijkwaardig inzetten. Echt contact met mensen, met mijn handen werken en toch ook mijn hoofd kunnen inzetten.

In 2020 ben ik mijn werk gaan uitvoeren als Community manager. Door mijn netwerk op de juiste manier in te zetten, lukt het me om de juiste mensen/bedrijven/maatschappelijke organisaties aan elkaar te verbinden, zowel fysiek als digitaal.

Doordat ik in 2021 de Levensbronnen heb mogen toevoegen aan mijn pallet, ervaar ik dat ikzelf mijn volle potentieel benut en dat ik dit mag doorgeven via coaching en training.

 

Sinds 2020 ben ik verbonden aan de Stichting ‘de Boom met Vruchten’. Heel mooi om te zien hoe de Stichting blijft groeien en bloeien. Met dit team zorgen we ervoor dat de stichting kinderen en volwassenen leert hun volle potentieel te benutten, te leren begrijpen dat ze veel meer kunnen en zijn dan ze ooit dachten.