Volg ons

Van mijn hart, naar jouw hart….Mijn naam is Pien van Lambaart en als Hartscoach (de naam van mijn praktijk) help ik je luisteren naar je hart, naar wat het je zo liefdevol te vertellen heeft.

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Levenscounselor. Ik werk zowel 1-op-1 als met groepen. Die doe ik vanuit mijn praktijk met als kernwoorden luisteren, liefdevolle begeleiding gecombineerd met praktische oefeningen. Ik vind het belangrijk om je te laten ervaren en niet alleen over dingen te praten. Daarom werk ik graag met mooie methodieken als de Levensbronnen (De boom met vruchten voor volwassenen) en Chakradance™, en verder met geleide visualisaties en helende energie. Ik bied je zoveel mogelijk praktische tools aan om zélf mee aan de slag te gaan om jezelf terug te vinden en weer te worden wie je bent.

Kinderen zijn vaak de spiegel van onszelf en vertellen je ongezegd vaak zoveel. De boom met vruchten is een prachtige methode om kinderen op te laten groeien in hun volle bewustzijn en zelfvertrouwen. Als ouder/verzorger ben je daarin een belangrijke schakel en als coach kan ik jou en je kind weer ondersteuning bieden in dat proces. Heel fijn om onderdeel te zijn van De boom met vruchten familie en daarin ook míjn kleur toe te mogen voegen aan de regenboog.