Volg ons

Mijn naam is Nadine Schartz en ik ben moeder van twee, inmiddels tieners, die het boek De Boom zonder Vruchten natuurlijk cadeau kregen toen het in 2015 uit kwam.

Sinds 2009 werk ik als coach met vrouwen, vaak moeders. Altijd met als doel om de heelheid in zichzelf weer te zien en te leven. Moeder worden was voor mij het grootste cadeau wat ik kon krijgen en tegelijkertijd ontdekte ik gaandeweg ook dat het me soms voor grote uitdagingen in mijn leven stelde en stelt. Ik ging op zoek naar ‘tools vanuit het hart’ en ontdekte de methode Het Fluisterkind® (tegenwoordig PresentChild®) en ‘je kind als spiegel’. En dat bracht me zulke mooie inzichten en ervaringen dat ik dit met andere moeders wilde delen. Als gecertificeerd Kindertolk heb ik vele moeders, en daarmee hun kinderen, mogen begeleiden naar meer rust, balans en geluk, in zichzelf en in hun gezin. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd en gelicenceerd Levensbronnen® coach, een coachmethode die aan de basis staat van De Boom met Vruchten.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door een veilige bedding te creëren, waardoor jij en je kind zich écht gezien en gehoord voelen. Ook in wat jullie me niet direct vertellen of laten zien, maar wat er wel leeft onder de oppervlakte.