Volg ons

Mijn naam is Irene Snackers, ik ben moeder én stiefmoeder. Vanuit mijn eigen praktijk werk ik als Stiefcoach met samengestelde gezinnen. Ook begeleid ik vanuit De Levensbronnen®, mensen individueel en in groepen met allerlei levensvragen. Mijn praktijk is ontstaan uit mijn diepe wens om van betekenis te zijn voor anderen. Ook wilde ik graag mijn ervaring als stiefmoeder delen. Want ondanks de liefde voor mijn vriend vond ik de weg van het stiefouderschap verre van gemakkelijk.

Zowel het ouderschap alsook het stiefouderschap hebben me veel gebracht. Nadat in 2014 mijn moederwens werd vervuld begreep én voelde ik hoe het is om een ouder te zijn. Het hielp me om een fijnere stiefouder te worden. Zowel de zoon van mijn vriend als onze dochter spiegelen mij dingen waar ik zelf nog iets te doen of te leren heb. Ze verrijken mijn leven, ieder op hun eigen manier.

Als coach tijdens het online programma De boom met vruchten help ik je om nog meer uit het programma te halen en om in verbinding te komen met jezelf en met je (stief)kind. Door elkaar echt te zien in wat jullie voelen, waar jullie naar verlangen en hoe jullie hier vorm aan kunnen geven, ontstaat wederzijds begrip en verbinding.

Ik luister met mijn hart naar jouw verhaal en dat van je (stief)kind. Van daaruit kijken we wat voor jou (en je gezin) helpend kan zijn. Ik ben er van overtuigd dat het leven het mooiste geleefd wordt als je luistert naar innerlijke stem. Als je met vallen en opstaan leert wie je zelf bent met al je talenten en tekortkomingen en van daaruit je leven leeft. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en een stukje met je mee te lopen en te begeleiden.