Volg ons

Kernteamlid stichting De boom met vruchten, Coach de Levensbronnen en Organisatiebronnen.

Marketing- en communicatiestrateeg
Productowner voor websites, scrummaster, facilitator en spreker.

Bij mij staat verbinding altijd centraal. Of het nu gaat om het verbinden van organisaties aan
hun doelgroep, het verbinden van medewerkers intern of de verbinding van mensen met
zichzelf; alles draait om verbinding.

Toen ik in 2018 moeder werd, merkte ik dat ik mezelf voorbij ging lopen. Ik heb op dat
moment een chakra tekencursus gevolgd om leuk ontspannen bezig te zijn. In deze periode
ben ik me echter gaan realiseren dat ik altijd anderen met elkaar aan het verbinden was,
maar dat ik de belangrijkste verbinding, die met jezelf, uit het oog verloren was. Ik ben
mezelf toen gaan hervinden, wat ook heeft gezorgd voor een golf aan veranderingen in mijn
leven: scheiding, baan opgezegd en ondernemer geworden, persoonlijke ontwikkeling,
sterkere verbinding met mensen om me heen.

In deze periode ben ik de opleiding de Levensbronnen gaan doen bij Stichting De boom met vruchten. Deze heeft mij echt geholpen alles te verwerken en een plek te geven. Tijdens de opleiding heb ik samen met mijn dochter van toen 3,5 jaar, het boek en de liedjes van De boom zonder vruchten doorlopen, waardoor we voor mijn gevoel samen hetzelfde proces meemaakten. Dit was zo bijzonder en heeft onze band echt versterkt. Ik merk dat ik nu veel meer in verbinding ben met mijn gevoel en gedrag. Het heeft me handvatten gegeven om het leven aan te kunnen. Ik gun íedereen de ervaringen van de Levensbronnen en daarom werk ik met alle liefde voor deze mooie stichting.