Volg ons

Teamlid stichting De boom met vruchten, Trainer Kindprofessionals en Coach de Levensbronnen

Als kind was mijn grote droom arts worden. Ik heb een jaar Geneeskunde gestudeerd, maar het bracht mij toch niet waar ik op gehoopt had, waarna ik ben overgestapt naar de studie Beleid, Management en Gezondheidszorg.

Na mijn afstuderen heb ik in allerlei sectoren van de zorg gewerkt, de laatste 15 jaar in verschillende managementfuncties. Hierdoor stond ik steeds verder af voor wie ik het wil doen: de patiënt of cliënt. Juist op dat niveau wil ik mijn meerwaarde leveren. Het roer moest om. Jaren geleden had ik al een coachingopleiding gevolgd en een opleiding voor kinder- en gezinstherapeut. Vier jaar geleden kwam ik in aanraking met de combinatie coaching en paarden, toen ging er een knop bij mij om. Ik schreef mij in voor een aantal opleidingen en toen was het echt tijd om mijn expertise, ervaring, hobby en passie te combineren en ontstond mijn eigen praktijk.

Waar komt die passie vandaan? Ik ben net de 50 gepasseerd, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Mijn oudste dochter is geboren met een ernstige longafwijking, dat heeft vanaf haar geboorte veel impact gehad. Ik zag wat het deed met haar, het gezin en ook met mijzelf. Vanaf dat moment wilde ik gezinnen en kinderen die ergens tegenaan lopen helpen. Daar is het “vlammetje” gaan branden en nooit meer gedoofd.

Vanzelfsprekend is dat niet allemaal vanzelf gegaan. Ik heb in al die jaren veel levenslessen opgedaan, met ups en downs. Juist die downs hebben mij steeds sterker gemaakt en mij meer geleerd over mijzelf. Toen ik met de Levensbronnen® in aanraking kwam, hebben deze voor mij mijn inzicht in mijzelf nog verder vergroot. Alsof ik het nu allemaal begrijp, alle puzzelstukjes vallen samen. 

Dat ik dit alles mag inzetten voor stichting De boom met vruchten, is een groot kado. Ik wil graag mijn kennis delen, zodat zoveel mogelijk kinderen en volwassenen kunnen ervaren wie ze in essentie zijn en het spel van het leven gaan ontdekken. Een kado die ik iedereen gun!