Volg ons

Teamlid stichting De boom met vruchten, Trainer Kindprofessionals en Kindercoach

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat ik enthousiast en optimistisch van aard ben. Dat ik het heerlijk vind om kennis over te dragen op een luchtige en speelse manier.

 In het onderwijs heb ik jaren mijn talenten kunnen inzetten voor het jonge kind. Later werd dat ook het oudere kind. Als IB’er was is er voor de leerkracht en het individuele kind dat wat extra hulp nodig had. De opleiding van kindercoach sloot mooi aan op dat dat laatste stuk. Helaas was er steeds minder tijd voor individuele kindbegeleiding en besloot ik mijn eigen coachpraktijk op te zetten. In mijn Coachpraktijk Onwijs Wijs heb ik al heel veel kinderen, jongeren en hun ouders mogen begeleiden. In 2019 ben ik gestopt in het onderwijs om me volledig te richten op mijn praktijk.

 Tijdens mijn opleiding als kindercoach was ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte dat ik steeds nieuwsgieriger werd naar wie ik nu in de kern, op zielsniveau, ben. In je leven maak je zoveel mee dat er heel wat maskertjes door mij zelf waren opgezet. Ik had steeds het gevoel dat iets aan zelfontwikkeling wilde doen, maar het kwam er niet van. Op het moment dat ik in aanraking kwam met de Levensbronnen besloot ik de opleiding te gaan doen. Aan de ene kant doodeng, wat zou ik tegenkomen en andere kant nu eindelijk de stap zetten en ontdekken wie ik werkelijk ben. 

Vanaf het eerste moment voelde het als thuiskomen in mijn eigen lijf. Alle maskers kon ik laten vallen en ik mocht helemaal mezelf zijn. Met mijn mooie kanten en met mijn mindere kanten. Wat een ervaring. Om in het dagelijks leven ook bij mezelf te blijven vind ik soms nog een hele uitdaging. Hoe geweldig zou het zijn geweest als ik dat op jonge leeftijd al had mogen leren.

 

De stichting De boom met vruchten gunt dit ook ieder kind. Op jonge leeftijd leren hoe je blij met jezelf kunt zijn. Hoe je om kunt gaan met alle gevoelens die in je zitten. Hoe je van ik naar jij naar wij gaat. Maar ook de elementen zoals aarde, water, lucht en vuur krijgen aandacht. Daarom ben ik ook zo dankbaar dat ik deze training aan kinderen mag geven en andere kindprofessionals mag opleiden.

  • Ik gun ieder kind deze mooie training zodat het een zelfverzekerd persoon wordt dat van binnenuit straalt.
  • Ik gun jou als kindprofessional de training Alles zit in mij, zodat ook jij kunt bijdrage aan een wereld met stralende kinderen die goed voor zichzelf, de ander en de aarde zorgen.

 

  • Ik gun jou als ouder de Levensbronnen om helemaal te mogen ontdekken wie je bent en zo ook je kind te kunnen begeleiden.
  • Ik gun jou als jong volwassenen de Levensbronnen® om je leven ten volle te kunnen leven.