Volg ons

Teamlid stichting De boom met vruchten, Trainer Kindprofessionals en Coach de Levensbronnen

Ik heb altijd al veel passie gehad voor het gedrag, de ontwikkeling en de groei van een mens. Om deze reden ben ik ook als leerkracht in het basisonderwijs aan de slag gegaan. Binnen de verschillende rollen die ik binnen het onderwijs heb bekleed, leerkracht, intern-begeleider en directielid, ben ik continue opzoek geweest naar het zien van de persoon achter de leerling, de leerkracht of de ouder. Dit om vanuit verbinding het optimale uit een samenwerking te halen.

 

Binnen het onderwijs liep ik vast op het echt kunnen zien van de ander en de beperkte ruimte om in te spelen op de individuele behoeften van kinderen en leerkrachten. Door mijn opleidingen en ervaringen binnen het onderwijs, veel innerlijk werk, mij te verdiepen in de Jungiaanse Psychologie en Typologie en het zelf doorleven van de Levensbronnen®, ben ik erachter gekomen dat ik in plaats van uit te stippelen wat kinderen, of wij als mensen, behoren te leren of te doen ernaar verlangde om als begeleider zo oordeelloos mogelijk mee te lopen op het pad van het kind of de volwassene.

 

Ik geloof namelijk dat antwoorden op alle vraagstukken, klein en groot, in jezelf zitten. Tegenwoordig verlenen we onze identiteit, onze eigenwaarde en ons zelfvertrouwen aan iets externs (de ander, een verwachting of een norm). Dat levert op korte of lange termijn altijd teleurstelling en stress op, want er is geen ander zoals jij. Via mijn eigen bedrijf: “Bewustwijszijn” inspireer en motiveer ik kinderen en volwassenen om je volledige potentieel te leven. Voor kinderen doe ik dit onder andere met het programma: Blij met mij. Voor volwassenen zet ik hiervoor de Levensbronnen® en de JTI in. Waarom? Omdat wij allemaal prachtige mensen zijn die vanuit authenticiteit ontzettend veel bij te dragen hebben.

Sinds september 2022 ben ik als Trainer verbonden aan de Stichting: “De boom met vruchten”. Ik zet graag mij expertise en ervaring in om kinderen en volwassenen te inspireren en te laten inzien dat ze veel meer kunnen dan ze ooit voor mogelijk houden. Ik gun ieder kind en volwassene de ervaring van “De boom met vruchten” of “De Levensbronnen”. Dankbaar dat ik bijdraag aan deze mooie stichting.