Volg ons

Mijn naam is Annemieke Hillen. Nadat ik in 2012 mijn opleiding tot Rouw- & Verliesbegeleider kinderen en jongeren bij het Land van Rouw afrondde, kwam ik in contact met het LevensCollege. Hier volgde ik de opleiding tot Levenscounselor, die ik 2016 afrondde. Een onderdeel van mijn opleiding tot Levenscounselor was de module de Levensbronnen®. Dit is de volwassen versie en de basis van De boom met vruchten. Deze sprak me meteen erg aan. Het is een fijne en praktische methode om jezelf beter te begrijpen, je eigen leven en je gedrag.

In mijn praktijk begeleid ik zowel kinderen als volwassenen in groepen en 1-op-1 vanuit verbinding van hart tot hart. Dit doe ik met liefdevolle aandacht, praktische oefeningen, visualisaties en meditaties.  De weg naar dat wat nodig is, naar wat je verlangt en je ware zelf is dan snel gevonden. Tijdens het online programma De boom met vruchten begeleid ik heel graag jou en je kind om samen nog meer uit het programma te halen. Om jullie beiden te laten groeien met als resultaat nog meer liefde, respect en verbinding te voelen voor en met elkaar. Het grootste kado wat je je kind kan geven is de beste versie van jezelf en die voorleven. Dat gun ik iedere ouder en ieder kind.

De boom met vruchten laat ons ontdekken dat wij als mens alle kleuren van de regenboog in ons hebben en dat het leven zoveel kleurrijker is als we al onze kleuren samen laten werke en laten zien. Ik verheug me erop om jou en je kind te mogen ontmoeten en te leren kennen. Én om jullie te mogen begeleiden tijdens het programma De boom met vruchten.