Volg ons

Agenda

 

Trainingen en opleidingen

Wij bieden meerdere keren in het jaar trainingen aan voor leerkrachten, kindercoaches en pedagogisch medewerkers om aan de slag te kunnen met De boom met vruchten.

Training Alles zit in mijn voor Kindprofessionals
Voor wie:
Kindercoaches, Interne Begeleiders, Pedagogisch medewerkers en iedereen die met kinderen werkt

Duur: 2 dagen
Locatie: Op diverse locaties in het land
Inhoud: Inhoudelijk en praktisch omgaan met het 8-weekse programma ‘Alles zit in mij’ van De boom met vruchten. We gaan uitgebreid in op de achtergrond van het programma, de lessen, de uitvoering en het verwerken ervan in workshops/sessies.

Data 2023:

– Vrijdag 3 en 24 november van 9.30 – 16.30 uur in Houten (Utrecht). Trainer Ellen Meij-Koppers

Opleiding de Levensbronnen

De opleiding de Levensbronnen® staan aan de basis van De boom met vruchten. Het is een opleiding to persoonlijk- en verbonden leiderschap. De Levensbronnen® is bedoeld voor leerkrachten, docenten, pedagogische medewerkers, coaches, therapeuten, psychologen, HR managers, managers en prive personen.

Tijdens de 8 opleidingsdagen gaan we de Levensbronnen® in de ochtend leren kennen en ontdekken via het hart, het onbewuste, het voelen en het niet tastbare. In de middag leren we de Levensbronnen kennen en ontdekken via het hoofd, het bewuste, het weten en het tastbare. Er is voldoende ruimte om het geleerde in eerste instantie voor jezelf te begrijpen en in je eigen leven toe te passen. Op deze manier veranker je de wijsheid van de 7 Levensbronnen® in jezelf.

De opleiding de Levensbronnen® bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en de blauwdruk van twee gedegen coachingstrajecten. Het aantal studie-uren naast de opleidingsdagen is per persoon anders en varieren tussen 10 tot 20 uur.

Licentietraject
Na het volgen van de opleiding de Levensbronnen® kun je, wanneer jij dat wenst, deelnemen aan het licentietraject. Dit bestaat uit één opleidingsdag coachingsvaardigheden voor de Levensbronnen® coach en praktijkbegeleiding bij 2 coachingstrajecten van ieder acht sessies en 5 ‘essentiële Levensbronnensessies met verschillende mensen. Je wordt door Susanne Danielson tijdens het licentietraject begeleid met feedback. Na dit praktijkdeel heb je voldoende ervaring om zelf aan de slag te gaan als gelicenseerd Levensbronnen® Coach.

Locatie: In het midden van het land

Data 2023:

De 8 opleidingsdagen in Vijfhuizen, NH:

Woensdag 13 september 2023
Levensbron Veiligheid & Vertrouwen

Woensdag 27 september 2023
Levensbron Vrijheid & Passie

Woensdag 11 oktober 2023
Levensbron Kracht & Grootsheid

Woensdag 25 oktober 2023
Levensbron Liefde & Compassie

Woensdag 8 november 2023
Levensbron Waarheid & Expressie

Woensdag 22 november 2023
Levensbron Bewustzijn & Intuïtie

Woensdag 6 december 2023
Levensbron Verbinding & Eenheid

Woensdag 20 december 2023
Integratie en Essentiële Levensbron

Licentiedag optioneel

Woensdag 21 december van 10.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie over de Levensbronnen® klik hier