Volg ons

Agenda

 

Trainingen en opleidingen

Wij bieden meerdere keren in het jaar trainingen aan voor leerkrachten, kindercoaches en pedagogisch medewerkers om aan de slag te kunnen met De boom met vruchten.

Training ‘Alles zit in mijn’ voor Kindprofessionals
Voor wie:
Kindercoaches, Interne Begeleiders, Pedagogisch medewerkers en iedereen die met kinderen werkt

Duur: 2 dagen
Locatie: Op diverse locaties in het land
Inhoud: Inhoudelijk en praktisch omgaan met het 8-weekse programma ‘Alles zit in mij’ van De boom met vruchten. We gaan uitgebreid in op de achtergrond van het programma, de lessen, de uitvoering en het verwerken ervan in workshops/sessies.

Data 2024:

– Woensdag 7 en 28 februari: trainer Ellen Meij-Koppers in Houten(Utrecht)

– Vrijdag 17 en 31 mei: trainer Ellen Meij-Koppers in Houten(Utrecht)

– Donderdag 3 en 17 oktober: trainer Ellen Meij-Koppers in Houten(Utrecht)

– Maandag 11 en 25 november: trainer Ellen Meij-Koppers in Houten(Utrecht)

Alle trainingsdagen zijn van van 10.00 – 16.00 uur.

Op verzoek kunnen wij bij 6 deelnemers ook bij jou in de buurt de training ‘Alles zit in mij’ verzorgen. Laat ons weten als je met collega’s of vakgenoten geintreseerd bent dat één van onze trainers naar jullie toekomt.

Opleiding de Levensbronnen®

De opleiding de Levensbronnen® staan aan de basis van De boom met vruchten. Het is een opleiding to persoonlijk- en verbonden leiderschap die je de gebruiksaanwijzing van je menszijn in handen geeft. De Levensbronnen® is bedoeld voor leerkrachten, docenten, pedagogische medewerkers, coaches, therapeuten, psychologen, HR managers, managers en prive personen.

Tijdens de 8 opleidingsdagen ga je ontdekken en ervaren dat je als mens onmetelijk krachtig bent en dat je alles in je hebt om alles mogelijk te maken. Je gaat een innerlijke ontdekkingsreis maken naar wie je in essentie als mens bent. Je gaat ontdekken dat het leven een spel is en misschien wel het meest geniale spel ooit bedacht, want jij bent de creator, teamleider en deelnemer tegelijk. Je maakt kennis met de zeven universele krachten, ervaringen en verlangens die ieder ander mens in zich heeft. Én je gaat al jouw 21 persoonlijkheden in jezelf ontmoeten. Je vertrouwen, vreugde en energie zal enorm toenemen, doordat de uitdagingen die je ervaart in je leven kansen en mogelijkheden blijken te zijn. De opleiding is inclusief uitgebreid lesmateriaal.

Ook leidt  deze opleiding op tot gelicenseerd Levensbronnen® coach en is mede ontwikkeld voor coaches, (HR)managers, therapeuten, psychologen en/of adviseurs. De methode van de Levensbronnen® kun je aanbieden aan cliënten, medewerkers en/of organisatie als coachings- en bewustwordingstraject.

De opleiding de Levensbronnen® bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en de blauwdruk van twee gedegen coachingstrajecten. Het aantal studie-uren naast de opleidingsdagen is per persoon anders en varieren tussen 10 tot 20 uur.

Licentietraject
Na het volgen van de opleiding de Levensbronnen® kun je, wanneer jij dat wenst, deelnemen aan het licentietraject. Dit bestaat uit één opleidingsdag coachingsvaardigheden voor de Levensbronnen® coach en praktijkbegeleiding bij 2 coachingstrajecten van ieder acht sessies en 5 ‘essentiële Levensbronnensessies met verschillende mensen. Je wordt door Susanne Danielson tijdens het licentietraject begeleid met feedback. Na dit praktijkdeel heb je voldoende ervaring om zelf aan de slag te gaan als gelicenseerd Levensbronnen® Coach.

Locatie: Houten

Voorjaar 2024:

Woensdag 13 maart 2024
Levensbron Veiligheid & Vertrouwen

Woensdag 27 maart 2024
Levensbron Vrijheid & Passie

Woensdag 10 april 2024
Levensbron Kracht & Grootsheid

Woensdag 24 april 2024
Levensbron Liefde & Compassie

Woensdag 8 mei 2024
Levensbron Waarheid & Expressie

Woensdag 22 mei 2024
Levensbron Bewustzijn en Intuïtie

Woensdag 5 juni 2024
Levensbron Verbinding & Eenheid

Woensdag 19 juni 2024
Integratie

Woensdag 3 juli 2024
Licentiedag is optioneel

Voor meer informatie over de Levensbronnen® klik hier


Najaar van 2024

Woensdag 11 september 2024
Levensbron Veiligheid & Vertrouwen

Woensdag 25 september 2024
Levensbron Vrijheid & Passie

Woensdag 9 oktober 2024
Levensbron Kracht & Grootsheid

Woensdag 23 oktober 2024
Levensbron Liefde & Compassie

Woensdag 6 november 2024
Levensbron Waarheid & Expressie

Woensdag 20 november 2024
Levensbron Bewustzijn en Intuïtie

Woensdag 4 december 2024
Levensbron Verbinding & Eenheid

Woensdag 18 december 2024
Integratie

Woensdag 8 januari 2025
Licentiedag is optioneel

Voor meer informatie over de Levensbronnen® klik hier